Gezellige info-avond

Op de infoavond van vrijdag 9 november was het een gezellige drukte in het clubgebouw. Deze avond werd gehouden voor de bardienstmedewerkers. Maar liefst 45 vrijwilligers hadden hun vrije vrijdagavond ingeleverd om aanwezig te kunnen zijn. En het was mooi om ook een deel van de ouders van de jeugdteams te begroeten, die eenmalig een bardienst draaien.

Hannah had voor dit evenement een leerzame quiz in elkaar gedraaid. Er werden ter plekke teams samengesteld die het tegen elkaar opnamen.

Het team van Arno Sandink ging er uiteindelijk vandoor met de hoofdprijs.

Ben je benieuwd naar de vragen en antwoorden uit de quiz? Kijk dan op: https://bit.ly/2B8xc2f

Let wel: De link werkt alleen op je smartphone. Instructie: klik op play, daarna op practice, vul je naam in en je kunt beginnen.

Als je bardienstmedewerker bent of wilt worden, moet je daarvoor een IVA-certificaat halen. Ook onder de huidige bardienstmedewerkers zijn er nog mensen die niet beschikken over dat certificaat. Daarom werden de aanwezigen in de gelegenheid gesteld ter plekke dat papiertje te scoren. Hoewel het zweet van sommige voorhoofden afdroop, hing er een ontspannen sfeer rondom de tafels waar de laptops opgesteld stonden.

Als beheerscommissie hebben we genoten én geleerd van deze avond. Zo bleken er onduidelijkheden te zijn onder de ouders die eenmalig een bardienst meedraaien. De beheerscommissie begrijpt de vragen en opmerkingen en gaat ermee aan de slag.

Ben je bardienstmedewerker en heb je nog geen IVA-certificaat? Je kunt de training en de toets online doen via de website: https://www.nocnsf.nl/iva

Vul dan als bardienstverantwoordelijke in: Henk Buitenhuis, mailadres: hwbuitenhuis@kpnmail.nl