Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Wanneer iemand iets kwijt raakt op het sportpark, binnen de kleedkamers, de velden of in het clubgebouw van ASC’62 kan hier natuurlijk diezelfde dag naar geïnformeerd worden bij een van de barmedewerkers (zo lang het clubgebouw geopend is).

Na het weekeinde kan er geïnformeerd worden bij de vrijwilligers die op de maandagochtend het terrein en de gebouwen onderhouden. Zij ‘vinden’ ook de meeste gevonden voorwerpen.
Via het telefoonnummer (0529) 43 22 24 kan hier (rond koffietijd) naar worden geïnformeerd. De contactpersoon van de gevonden voorwerpen is Harry Koelewijn. Buiten de maandagochtend is hij bereikbaar op nummer 06 12626612 of via het contactformulier.
 
Alle overige gevonden voorwerpen worden verzameld en bewaard.
Er wordt genoteerd wat het voorwerp is en wanneer het gevonden is. Deze gegevens zijn bekend achter de bar in het clubgebouw.

Wanneer het clubgebouw geopend is (tijdens de trainingsavonden van dinsdag en donderdagavond) en op zaterdag vanaf 08.00 uur kan er bij één van de dienstdoende barmedewerkers geïnformeerd worden naar de gevonden voorwerpen.