Barmedewerkers m/v

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft ASC’62 weer nieuwe barmedewerkers nodig. Voor alle diensten zijn medewerkers welkom maar op dit moment is de vraag voor de zaterdagochtend het grootst. Een aantal mensen is gestopt waardoor er twee van de zes ochtendteams zijn opgeheven.
Deze ochtenddiensten beginnen op zaterdag om 8:00 uur tot 12:30 uur en worden gedraaid door vier personen. Het streven is om weer zes teams te kunnen vormen zodat er een dienstrooster van één keer in de zes weken kan worden gemaakt.

Werkzaamheden:
Drinken en etenswaren verkopen; zorgen voor een opgeruimd en gezellig clubgebouw; catering verzorgen voor de rest van de zaterdag; voorraden aanvullen en andere voorkomende kantinewerkzaamheden.

Wanneer jou dit een leuke tijdsbesteding lijkt, waarbij je ook nog eens in contact komt met veel mensen zoals (groot)ouders, clubleden, collega-vrijwilligers en andere voetballiefhebbers kun je je aanmelden via beheerscommissie@asc62.nl

Ook voor vragen en meer informatie kun je terecht op bovenstaand emailadres.

Zoals hierboven vermeld kun je je ook aanmelden voor andere diensten. De tijden hiervan zijn van 12:30 – 16:30 uur en van 16:30 uur tot en met einde dienst.