Afsluiting seizoen met rommeltoernooi en opening kleedkamers

Ter gelegenheid van de afsluiting van het seizoen had de activiteitencommissie van ASC’62 voor zaterdag 20 juni een leuk programma bedacht, met als hoogtepunt: het openen van de nieuwe en gerenoveerde kleedkamers voor de eigen leden.

Jan Katgert werd door Jurrie van Keulen verzocht om samen met hem deze officieuze opening te verrichten. De plannen voor renovatie/nieuwbouw van het kleedkamercomplex zijn destijds opgestart met Jurrie van Keulen als bestuursvoorzitter. Jan Katgert is één van de leden van de maandagmorgenploeg, die inmiddels beter bijna-elke-dag-van-de-weekploeg genoemd kan worden.

De vijf leden van de bouwcommissie: Christian Hartkamp, Arno Sandink, Theo Eilert, Ronald Stokvis en Robert Westera waren eerder op de middag al in het zonnetje gezet. De officiële opening staat voor het begin van het nieuwe seizoen gepland, tot die tijd hebben de vrijwilligers nog de tijd om de laatste hand te leggen aan het nieuwe/gerenoveerde kleedgebouw, dat zaterdag al veel goedkeuring kreeg en bewondering oogstte

Het traditionele rommeltoernooi werd ’s morgens voor de jeugd gehouden en ’s middags werd er een laatste balletje getrapt door de senioren en A- en B-junioren. Dit gebeurde in teams die voor het gemak de namen droegen van het bekende  Dnjepr Dnjepropetrovsk, Anzhi Makhachkala, Shakhtar Donetsk en PFK Ludogorets. Na de finale en een onvermijdelijke penaltyserie mocht laatstgenoemde PFK Ludogorets zich winnaar noemen.

De barbecue werd om 17:00 uur aangestoken en onder de muzikale begeleiding van Daphne Wittenberg en Arnold Evertsen op gitaar, konden de sateetjes, karbonaadjes en andere lekkernijen van Peter Pan genuttigd worden.

Voordat het avondprogramma – muziek van dj Buffel – begon, hoorden de aanwezigen van Niels Gort en Herben Scherpenkate de uitslag van het ASC-Topteam van het Weekjournaal. Winnaar was Frank Borger, hij had het beste ASC-team samengesteld, hij won hiermee een gigantische beker, die hij helaas weer zal moeten afstaan, mits hij het volgend seizoen weer het echte Topteam gaat vormen. Daarnaast waren er nog vele prijzen voor onder meer de nummer 62 en de als laatste geëindigde deelnemer.