Sponsoren bedankt!!

Na het afgelopen seizoen liepen de contracten met Bouwbedrijf van Pijkeren B.V. en MDI Logistics af waarna de club op zoek is gegaan naar een nieuwe vorm van hoofdsponsorschap waarbij we minder afhankelijk zijn van enkele grote sponsoren.
Achter de schermen heeft de sponsorcommissie gewerkt aan het opzetten van een nieuwe hoofdsponsorgroep voor de selectieteams. Ook hierin spelen deze zojuist benoemde sponsoren weer een belangrijke rol. Helaas heeft er, door de COVID-19 beperkingen, nog geen gezamenlijke officiële aftrap plaats kunnen vinden.
Via deze weg en middels een kleine kerst-attentie hebben wij al onze pakket- en hoofdsponsors nogmaals bedankt voor hun steun. Deze hebben wij als club, juist in deze tijd, keihard nodig.

De ondernemers onder ons worden geconfronteerd met beperkingen. Laten we ook aan hen denken en daar waar het kan lokaal kopen. Als wij verwachten dat ze ons steunen is het toch niet te veel gevraagd om hen te steunen wanneer zij het moeilijk hebben?
De selectieteams zullen na de corona-stop verschijnen in een nieuw jasje met daarop diverse sponsoren uit de hoofdsponsorgroep. Daarnaast zullen er diverse reclame-uitingen op het sportpark opgehangen worden waar nogmaals de logo’s van deze bedrijven tot uiting komen.
Als sponsorcommissie willen wij alle leden en sponsoren hele fijne feestdagen wensen en hopen jullie in goede gezondheid weer de bal in de kruising te zien schieten of in het clubgebouw met elkaar te proosten.

Sportieve groeten,

Marco, Wouter, Werner, Ernst & Johan

De nieuwe hoofdsponsorgroep

Rolf en Arjan Mol worden bedankt voor het hoofdsponsorschap, dat zij de laatste jaren samen met bouwbedrijf Van Pijkeren hadden.