Word ook lid!!!

Geachte leden en nieuwe leden van de Club van 62,

Na een paar seizoenen van stilzwijgend bestaan heeft ASC’62 besloten de zogenaamde Club van 62 weer nieuw leven te blazen. Een doorstart, met ingang van het nieuwe seizoen, voor leden die club een warm hart toedragen en daarvoor een extra financiële bijdrage van 62 euro willen doen.

Als opwarmertje heeft de nieuwe Club van 62 de afgelopen maanden verschillende activiteiten binnen de vereniging georganiseerd. Zo kwam voormalig topscheidsrechter Roelof Luinge langs om een aanstekelijk verhaal over zijn carrière te vertellen. Ook is er een FIFA-toernooi gehouden, mede mogelijk gemaakt door een sponsor. Verder is er bij de seizoensafsluiting voor de jeugd op 1 juni een obstakelbaan gehuurd.

Maar ook in aanloop naar en in het nieuw seizoen wil de Club van 62 weer aan een aantal aansprekende acties voor haar leden organiseren. Zo wordt tijdens de traditionele seizoensafsluiting op 2 juni (17:00 uur) een smaakvol buffet gehouden. Leden van de Club van 62 – of leden die zich voor die tijd als lid opgeven – kunnen daar gratis gebruik van maken. Mocht je als lid van het buffet gebruik willen maken verzoeken wij je om je voor 26 mei aan te melden via onderstaand mailadres.

Doel van de Club van 62 is om extra inkomsten voor ASC’62 te genereren. Met die opbrengsten kunnen ook meer activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd. Denk aan de huur van een obstakelbaan tijdens toernooien, of de aanschaf van doeltjes of een mascotte die tijdens voetbaldagen de voetballende pupillen kan vermaken.

Kortom, wie een steentje wil bijdragen om ASC’62 een nog meer bloeiende vereniging te maken dan die nu al is, is bij de Club van 62 aan het juiste adres. Van ASC’62, voor ASC’62.

De jaarlijkse bijdrage bedraagt EUR 62,-

Rekeningnummer: NL90 RABO 0327 7296 19 t.n.v. De Club van 62.

Email: clubvan62@asc62.nl