Vrijwilligersavond 2018

Op vrijdagavond 13 april 2018 start om 18.30 uur het vrijwilligersfeest 2018 voor alle vrijwilligers van ASC ’62. Alle tijd en energie die in onze vereniging wordt gestoken, mag uiteraard niet onopgemerkt blijven. Dus ben je -in wat voor vorm dan ook- vrijwilliger bij ASC ’62, wees van harte welkom!
Om 18.00 uur zijn de deuren van ons clubgebouw geopend. Je wordt hartelijk ontvangen met koffie of thee waarna je je meldt bij de activiteitencommissie. Vanaf 18.30 uur starten we namelijk met een fietstocht waarbij je onderweg wordt uitgedaagd met allerlei puzzels en vragen. Bij het aanmelden, op de avond zelf, wordt duidelijk in welk team je zit. Vergeet dus niet om je fiets mee te nemen!
Deze activiteit eindigt weer bij het clubgebouw van ASC ’62. Hier kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar de muziek van Allard Nijeboer. De consumpties zijn op deze avond overigens gratis. Uiteraard worden er ook nog prijzen uitgereikt voor het beste team van de fietstocht. De avond duur tot 00.00 uur.
Dus ben of ken jij een vrijwilliger bij ASC ’62? Laat het ze dan weten en we zien je graag vrijdag 13 april vanaf 18.00 uur in het clubgebouw van ASC ‘62!
Geen 18, geen alcohol