VDVegt nieuwe sponsor JO17 1

VDVegt Interieurs is de nieuwe sponsor ASC’62 JO17 1(g) (het voormalige B1, dat sinds dit seizoen een gemengd elftal is)

VD Vegt Interieurs (voorheen Interieurbouw Meubelmakerij van der Vegt) uit Dalfsen is de nieuwe sponsor van ASC’62 JO17 1(g). Erik Kelder (eigenaar) heeft afgelopen zomer aangegeven graag een team te willen sponsoren. Uiteindelijk bleek JO17 1(g)het team te zijn wat Erik graag wilde sponsoren. Naast het wedstrijdtenue en trainingspakken sponsort VDVegt Interieurs ook trainingsshirts. Vanuit het team kwam de vraag of er eventueel ook trainingsshirts gesponsord konden worden. Dit bleek geen probleem te zijn. De komende jaren loopt JO17 1(g) er dus weer keurig verzorgd bij. Vorige week zaterdag, 17 september, is de sponsorovereenkomst officieel bekrachtigd door de sponsorcommissie en VDVegt Interieurs.

VDVegt Interieurs bestaat  ruim 28 jaar. Het is gevestigd aan De Singel 15 te Dalfsen en is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk interieurs voor particulieren, bedrijven en instellingen. Voorbeelden zijn keukens, inloopkasten, badkamermeubels, kantoorinrichting en horeca inrichting. Vanaf het eerste moment zal de benadering open en persoonlijk zijn. De wensen van de klant staan centraal. Daarnaast kent het bedrijf korte lijnen en daardoor zijn ze flexibel. Alle opdrachten worden met CAD teken programma’s voorbereid en indien gewenst ook in 3 d waardoor de samenwerking en interactie soepel verloopt. Om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgevers beschikken zij over geavanceerde cnc-machines.

ASC’62 is blij VDVegt Interieurs te verwelkomen als nieuwe sponsor!