JO13-3 zaalkampioen!

De jongens van JO13-3 hebben het supergoed gedaan: heel het team is zaalkampioen geworden! Beide teams JO13-3 a en b zijn als 1e en als 2e in dezelfde poule geëindigd, gefeliciteerd!

“De wedstrijd tegen Lemelerveld was moeilijk. Toen dacht ik echt: dat wordt ‘m niet…”, zegt een van de jongens, “en de wedstrijd tegen elkaar was juist heel leuk!”

Met taart en warme chocomelk werd het kampioenschap gevierd. De bekers werden uitgedeeld en leiders, ouders en andere aanwezigen feliciteerden de jongens en er klonk groot applaus door het clubgebouw.

De leiders, -Martijn Westera, Harrold Hofsink en Gradus Kemperman-, zijn trots op ‘hun jongens’. “We zijn nog maar halverwege maar als je ziet waar zij vandaan komen…! Deze groep van 12-13 jaar, uit groep acht en het voortgezet onderwijs, heeft zich nu ontwikkeld tot een hecht team. Samen met de ouders zijn we een leuke club geworden!”.

“We hebben de jongens meteen vanaf het begin een vaste positie gegeven, een beetje geschoven, maar zo konden ze aan elkaar wennen en weten ze nu wat zij aan elkaar hebben”, zegt Kemperman, “zo hou je een team, een mooie club, en als ze dan ook nog eens winnen, is dat natuurlijk fantastisch!” Het spelplezier staat voorop, vinden de leiders: “Het gaat dan ook niet alleen om je blijheid om je eigen winnende doelpunt maar vooral omdat je samen wint!”

De JO13-3 kampioenen zijn: Joris Kemperman, Lucien v.d. Gronden, Jari Westera, Boaz de Lange, Thomas Brinkman, Chiel Lindeboom, Jesse Lindeboom, Daan Hofsink, Jurrian van Zachten, Joran ten Klooster, Tim Liezen, Nick Linthorst, Bram Hilgenkamp, Jesse Marsman.