MDI Logistics

MDI logistics                      

MDI logistics b.v. is een logistiek bedrijf met jarenlange ervaring en is dé logistieke dienstverlener voor logistieke vraagstukken. Zij bieden diensten op het gebied van transport, opslag, warehousing, voorraadbeheer, crossdocking en planning. Door een deel of de gehele logistiek van klanten uit handen te nemen kunnen deze zich volledig richten op hun corebusiness.

MDI logistics een betrouwbare partner die in samenwerking met hun klanten tot efficiënte en klantgerichte oplossingen komt. Service staat hoog in het vaandel. Met de enthousiaste en professionele werknemers kunnen zij optimale service aanbieden conform de wensen en eisen van hun klanten.

MDI logistics is een écht familiebedrijf. Ze hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en goede arbeidsverhoudingen voor het personeel. Deze betrokkenheid binnen het familiebedrijf komt in alle diensten weer naar voren. Betrouwbaarheid, flexibele dienstverlening, goede service en persoonlijk contact zijn voor MDI logistics belangrijke kernwaarden.

 

Bouwbedrijf van Pijkeren

Bouwbedrijf Van Pijkeren

Bouwbedrijf van Pijkeren B.V. is een modern familiebedrijf. In 1938 opgericht en al bijna 80 jaar actief in Dalfsen en verre omgeving. Zij is actief op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, projectontwikkeling, renovatie en systeembouw. Er zijn ca. 100 vaste medewerkers in dienst, waarvan ca. 70% werkzaam is in de woningbouw en utiliteitsbouw. Door goed naar de opdrachtgever te luisteren en mee te denken wordt elke opdracht tot een goed eind gebracht. Er wordt gewerkt met vaste metsel- en timmerploegen die goed op elkaar zijn ingewerkt. Oplossingsgericht denken en kunnen improviseren wanneer dat nodig blijkt, is zeker een vereiste. Bouwbedrijf van Pijkeren B.V. is aangesloten bij Woningborg en Bouwgarant. Zij hecht veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen. De omvang van het bedrijf merkt u alleen als het nodig is.

Voor meer informatie: www.bouwvanpijkeren.nl

 

Morrenhof Jansen

Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek. Met een viertal vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen, Vriezenveen en Enter hebben ze een dekkend werkgebied in Oost – Nederland. Zo zijn ze altijd bij de klanten
in de buurt. Daarnaast hebben ze een uitgebreid productportfolio voor zowel particuliere en zakelijke klant.

Vanaf de start van Morrenhof-Jansen in 1980 staat de klant centraal. Of het nu gaat om ‘eenvoudige’ cv-installatie voor de particulier of een complexe data-installatie in een kantoorpand. Al 35 jaar proberen zij de klant te voorzien van een installatie waar zij tevreden mee is. Zij ervaren dat goed overleg zorgt voor duurzame relaties en dat het gewenste resultaat bereikt wordt. Zij werken niet alleen voor de klant, maar met de klant.

Door de technologische ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en de medewerkers te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen hebben zij de meest recente technologische kennis in huis. Op deze manier proberen zij innovatief te blijven en een ambitieus werkklimaat te creëren.

Als organisatie proberen zij waar mogelijk ook maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Als installatiebedrijf is natuurlijk het opwekken van groene energie en het besparen op het energieverbruik niet meer dan logisch. Dit doen zij dan ook met de eigen zonnepanelen, warmtepomp en led-verlichting. Ook houden zij rekening met keuze van de leveranciers, fabrikanten en aannemers. Dit alles doen zij met een no-nonsens mentaliteit. Vandaar ook de slogan ‘gewoon goed’. Geen poespas, gewoon een goede installatie!