Halve finale nacompetitie

Aanstaande zaterdag 9 juni speelt ASC ’62 heren 1 om 14.30 uur de halve finale van de nacompetitie. Op het eigen sportpark neemt ASC het op tegen Quick ’20 uit Oldenzaal.

Quick ’20 is één van de allergrootste voetbalverenigingen van Nederland, maar de zaterdagafdeling is een beetje een ondergeschoven kindje. Om dit juk van zich af te schudden, zit er maar één ding op voor deze ploeg. Prestaties van ongekende hoogte neer zetten. Ze zullen de Dalfsenaren dus maar wat graag een hak zetten en doorstomen naar de finale van deze nacompetitie.

Voor ASC staat er een hele hoop prestige op het spel. Al negen seizoenen speelt men onafgebroken in de 2e klasse H. Verlies vandaag zou betekenen dat men een stapje terugdoet naar de 3e klasse. Het is de jongens er alles aan gelegen om in het afscheidsseizoen van Marcel Waaijer, die na 5 seizoenen onze vereniging gaat verlaten voor TVC ’28, vol gas te geven en klassenbehoud te bewerkstelligen. Dan moet er aanstaande zaterdag en volgende week zaterdag gewonnen worden. Waarbij ook in de halve finale weer gespeeld wordt alsof het een Champions League finale is, dus met verlenging en strafschoppen. De winnaar van deze wedstrijd speelt volgende week de finale op het eigen sportpark tegen de winnaar van Juliana ’32 tegen VV Hattem.