E8 (JO11 8G) zaalkampioen!!

DALFSEN – Op overtuigende wijze zijn de jongens en meiden van E8 zaalkampioen geworden. Tot vandaag werden alle wedstrijden met grote verschillen gewonnen. Het kampioenschap kon hen eigenlijk niet meer ontgaan.

Er moesten vandaag nog twee zware wedstrijden gespeeld worden. De eerste wedstrijd in en tegen Balkbrug was lastig, de zenuwen en ook de goed spelende tegenstander voorkwamen dat de aanvallers Silke Westera en Cas van Pijkeren konden scoren. Door goed verdedigend werk van Nova Sterken, Tedros Tsegay en Steyn Knobben maar bovenal door mooie reddingen van Keeper Jade Marsch werd er niet verloren, het bleef 0-0.

In de laatste wedstrijd tegen ASC E7 werd het toch nog spannend, E7 begon fel aan de wedstrijd en maakte al snel een doelpunt, waardoor E8 al snel met 0-1 achter stond. Zou het dan toch nog mis gaan in de laatste wedstrijd?

Door aanmoedigingen van de kant herpakte E8 zich, vanaf dat moment passte middenvelder Evan Jonkman alle ballen naar de frisse aanvallers Sven Muller en Patrick ter Horst, met ieder drie doelpunten werd er een kampioenswaardige uitslag van 6-1 op het scorebord gezet.

Na het eindsignaal werd er een feestje gebouwd, iedereen kreeg een mooie beker waarna ze met de met de kleren aan onder de douche sprongen. De ochtend werd afgesloten met patat en hamburgers.