E1 begint competitie met nederlaag

E1 heeft de eerste wedstrijd van de competitie in de hoofdklasse verloren. In Ommen was OZC E1 met 3-0 te sterk.
Voor de wedstrijd spraken we met elkaar af dat fouten maken helemaal niet erg is, daar wordt je juist beter van. Dus als we lekker vrijuit voetballen en er met z’n allen er keihard voor knokken dan kun je het eigenlijk helemaal niet fout doen. Op deze manier begonnen we ook aan de wedstrijd. OZC was wel de betere ploeg de eerste helft. Het kreeg een aantal grote kansen, maar Levi stond fantastisch te keepen. Helaas kwamen we na zo’n 10 minuten toch op achterstand, doordat de grootste speler van OZC met een mooie kopbal uit een corner wist te scoren.

Na die tegengoal kwamen we beter in de wedstrijd, maar we kregen niet veel grote kansen. Ruben was er nog het dichtste bij. Hij wist een te zachte uitworp van de keeper te onderscheppen en schoot direct op goal, jammer genoeg herstelde de keeper zich goed. Ruststand was hierdoor 1-0 voor OZC.

In het begin van de tweede helft speelde E1 het beste gedeelte van de wedstrijd. Er werd mooi gecombineerd en OZC kwam nog maar weinig van haar eigen helft af. Toch wist E1 niet te scoren, omdat vooral de laatste man en de keeper daar telkens op het eind een stokje voor staken. Halverwege de tweede helft werd OZC ook weer steeds gevaarlijker. Aan beide kanten waren er kansen, maar helaas was het OZC dat er 2-0 van maakte na een goed uitgespeelde aanval. Daarna ging E1 vol op de aanval spelen, maar was het OZC die nog een keer profiteerde van de ruimtes en daarmee de eindstand op 3-0 zette.

Een groot gedeelte van de wedstrijd goed gespeeld, maar helaas niet gescoord. Volgende week wordt er thuis gespeeld om 10:00 uur tegen JVC Dedemsvaart E1, die hun eerste wedstrijd met 5-1 verloren van Hellendoorn E1. Noteer dit alvast in uw agenda. We kunnen uw steun goed gebruiken!

Foto: (Archieffoto) www.kristiangiesenfotografie.nl