Combi A junioren

Combi JO19-1 – Be Quick’28 JO19-2

Op zaterdag 18 november 2017 speelde de combi tegen de Zwolse club Be Quick’28. Beide team begonnen om 14:30 uur met goede moet aan de wedstrijd die werd gespeelt op een door bladeren bezaaid kunstgras.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd was het voor beide partijen even wennen aan het veld en het weer. In de 21 minuut wist het middenveld van de combi gebruik te maken van deze situatie en werd Ole met een geweldige steekpaas weggestuurd richting de goal van Be Quick. De koelbloedige spits van Dalfsen wist deze kans te benutten en bracht de combi op een 1-0 voorsprong.

Ruben mocht in de kleedkamer blijven en Job nam zijn plek in. De tweede helft bracht vele kansen met zich mee voor de combi. Uiteindelijk werd een van deze kansen benut door opnieuw Ole waardoor hij de stand op 2-0 bracht. Door een persoonlijke fout kreeg Be Quick een strafschop die werd benut, stand 2-1. De combi zou kosten wat het kost, niet met een gelijkspel akkoord gaan en voerden het tempo op. Hierdoor maakte Stijn Brekveld een mooie goal. Eindstand 3-1.

Volgende week staat de huidige koploper van de competitie Berkum op het programma.

Verslag door Steven Boer

klik hier voor foto’s

—————————————————————————————————————————————————————————————–

De mannen van het Combiteam JO19-1 hebben voorafgaand aan het seizoen beloofd om een wedstrijdverslag te maken. Geen verslag inleveren betekend € 1,00 per week in de teampot. Het gaat goed met de teampot.

Hieronder de verslagen van de jongens die hem hebben gemaakt en ook hebben ingestuurd.

Wedstrijdverslagen


De voorlopige teamindeling van de gecombineerde O19-jeugd van SV Dalfsen en ASC’62 voor het seizoen 2017/2018 is bekend. De combicommissie is content met het feit dat komend seizoen weer drie elftallen ingeschreven kunnen worden. Hopelijk is het de opmaat voor een succesvolle afsluiting van de driejarige combipilot.

In het seizoen 2015/2016 maakten ASC’62 en SV Dalfsen een start met de gecombineerde O19-jeugd. Het leidde tot promotie van JO19-1 naar de 1e klasse, waar de ploeg afgelopen seizoen in de nacompetitie zelfs speelde voor promotie naar de Hoofdklasse. De afgelopen jaren was Jurgen Beuwer de trainer van JO19-1 en hij staat ook tijdens het seizoen 2017/2018 voor de groep.

Bij JO19-2 begint Thomas Valk aan zijn eerste klus als trainer. Hij slaagde onlangs voor de trainerscursus. Thomas wordt bij JO19-2 bijgestaan door leiders Hans Westerhof en Riewing Koster. Ook Jan Warmelink heeft zich aangemeld als vrijwilliger voor het combiproject. Hij gaat op maandagavond training geven aan JO19-3.

Vacatures
Een aantal functies is dus ingevuld, maar er staan ook nog vacatures open. Zo zoekt de combicommissie nog leiders en grensrechters voor JO19-1 en JO19-3 en een woensdagavondtrainer voor JO19-3:
– Leider JO19-1
– Grensrechter JO19-1
– Leider JO19-3
– Grensrechter JO19-3
– Trainer woensdagavond JO19-3

Zie jij het zitten om onderdeel uit te maken van het combiproject van ASC’62 en SV Dalfsen? Neem dan contact op met de combicommissie:

Jeroen Booijink – tcjeugd@svdalfsen.nl 
Bert Spies – voetbalzaken@asc62.nl

 

De voorlopige teamindeling van de O19-junioren in het seizoen 2017/2018 vind je hier


Toekomst

Inmiddels is duidelijk dat de combi-pilot bij de O19-junioren veel voordelen heeft opgeleverd. Het belangrijkste voordeel van de gecombineerde O19-jeugd uit zich in het gegeven dat de spelers zoveel mogelijk op hun eigen niveau kunnen voetballen. Jongens voor wie de 1e klasse te hoog gegrepen is, zijn bij JO19-2 of JO19-3 alsnog actief op hun eigen level. In het verleden kwamen deze spelers bij SV Dalfsen of ASC’62 vaak noodgedwongen in de A1.

Ondertussen staan de plannen voor een volledig gecombineerde jeugdafdeling van SV Dalfsen en ASC’62 volop in de steigers. Een stuurgroep is, in overleg met beide besturen, druk bezig met de voorbereidingen. Het streven van beide verenigingen is om vanaf het seizoen 2018/2019 geheel samen op te trekken bij de jeugd.

Logo

Combi-avond 10 december

De combicommissie O19-junioren organiseert op zaterdag 10 december een gezamenlijke avond voor de O19-junioren van SV Dalfsen en ASC’62 én de tweedejaars O17-junioren van beide...
Lees meer

A1 is kampioen!

Het is gelukt, de A1-junioren van SV Dalfsen / ASC’62 hebben het kampioenschap in de Tweede Klasse binnen. Op bezoek bij Zwolsche Boys won de...
Lees meer

Combi A1 promoveert!

Op woensdagavond stond de wedstrijd Wythem/Hoonhorst – Combi Dalfsen/ASC’62 gepland. Dit was op de woensdagavond, omdat de wedstrijd eerder niet doorging vanwege een sterfgeval. Hierom speelde...
Lees meer

Sponsors