A2 sluit af met winst

De combi A2 mocht op een winderige voetbalzaterdag op bezoek bij Go Ahead Kampen A2. Beide ploegen stonden ergens in de middenmoot, dus men mocht uitgaan van een spannende wedstrijd. Floris von Martels schreef een verslag:

“Door de grote hoeveelheid regen van afgelopen tijd lag het veld er dramatisch bij, je zakte met je voet op sommige delen van het veld wel tientallen centimeters weg, wat leidde tot chaotisch voetbal aan beide kanten. Het begin van de wedstrijd was de Combi de bovenliggende partij zonder heel gevaarlijk te worden. In het tweede kwart van de wedstrijd kwamen er kansen voor zowel de jongens van de Combi als voor de Kampenaren, echter lieten zij deze kansen liggen en gingen beide ploegen met een 0-0 de kleedkamer in. In de kleedkamer werd er op gewezen dat we secuurder moesten zijn in de passing en de duels vol in moesten gaan.

Echter kwam hier aan het begin van de tweede helft niets van terecht want al snel maakte de Kampenaren de 1-0. De Combi liet het hoofd niet hangen en bleef aandringen op de gelijkmaker en die kwam ook verdiend. Uit een vrije trap scoorde Alexander Uitslag op fantastische wijze de 1-1 door de bal vanaf 30 meter strak de bal in de hoek te krullen. Dit zorgde voor motivatie bij de combi dat op jacht ging naar de 1-2 en de 3 punten. Deze viel ook, na veel gemiste kansen, in de 75ste minuut. Het was Floris die kon profiteren van een slechte opbouw bij de Kampenaren. In het laatste kwartier was het erg chaotisch achterin en hing de 2-2 in de lucht. Gelukkig wist Laurens de combi hiervoor te behoeden door middel van een aantal prachtige reddingen en een bal die gelukkig binnenkant paal eruit ging in de slotminuut.
Met veel inzet en wat geluk mocht de combi de 3 punten mee naar huis nemen. Dit was de laatste wedstrijd van het halve seizoen. De ploeg zal, afhankelijk van een andere inhaalwedstrijd, 4e of 5e eindigen in de 3e klasse. Een prima prestatie en een mooi uitgangspunt om het komende half jaar nog beter te presteren.