A1 in kwartfinale uitgeschakeld

Zaterdag 27 februari speelde de combi in de kwartfinale van de beker tegen Unicum A1.

De wedstrijd begon om half 1. Unicum heeft nog geen enkele wedstrijd verloren en daar wou de combi een einde aanmaken.

De wedstrijd begon slap, het spel ging alle kanten op tot het moment dat Unicum veel kansen kreeg ging de combi slapper spelen maar vermijde de doeplunt, tot op de 32e minuut na een persoonlijke fout van de combi, Unicum ervan profiteerde en de openingstreffer scoorde 1-0. In de 37e minuut kwam de combi met 10 man te staan door een gele kaart voor Thomas.

In de 43e minuut probeerde Stan door zijn lichaam te gebruiken dicht bij de cornervlag de bal te beschermen wat helaas niet was gelukt en Unicum de bal onderschepte en de 2-0 maakte. Kort erna ging Stan er ook uit voor Stijn wegens duizeligheid.

Ruststand 2-0.

In de 2e helft begon de combi beter te spelen en kansen te krijgen. In de 57e minuut kreeg Zaki de bal in de 16 en kreeg een kleine tikje waar door hij weggleed en de scheids floot voor een penalty. Joren nam de penalty en maakte hem rustig af 2-1.

De combi paste een wissel toe Ricardo kwam erin voor Jelle en Stan kwam terug het veld in voor Koen. De combi begon op gang te komen en er ontstonden steeds meer kansen. 10 minuten na de 2-1 kreeg Thomas zijn 2e gele kaart waardoor hij rood kreeg en de combi met 10 man verder moest spelen.

Ondanks dat de combi 1 man minder had, speelde ze een goede 2e helft, de kansen bleven maar komen en komen. De combi paste nog hun laatste wissel toe, Chris kwam erin voor Leon waardoor we nog aanvallender gingen spelen maar het jammer genoeg niet gelukt is om de 2-2 te maken en de combi de wedstrijd verloren heeft. Gestreden dat hebben ze zeker maar het heeft helaas niks opgeleverd.

Volgende week speelt de combi weer voor de competitie thuis tegen Genemuiden SC A2.

Verslag door Zaki.