250 wedstrijden voor heren 1

Zaterdag 10 maart 2018 speelde Stefan Holsappel zijn 250e officiële wedstrijd voor de 1e selectie van ASC ’62. Een mooie mijlpaal die vooraf aan het duel tegen IJVV werd belicht door voorzitter Bert Visscher middels een korte toespraak en een mooie bos bloemen. Ook was er voorafgaand aan de wedstrijdbespreking een prachtige taart met foto’s, die met een lekker kopje koffie werd verorberd.

Stefan debuteerde in het seizoen 2006-2007 onder de toenmalige hoofdtrainer Harjan de Velde en scoorde tot op heden in alle duels (dus ook beker- en oefenwedstrijden) 38 keer. Het hoogtepunt uit de carrière van Stefan tot op heden moet ongetwijfeld op 15 februari 2014 geweest zijn in de met 7-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Den Ham. In deze wedstrijd scoorde hij maar liefst drie maal. Één met rechts, één met links en één met het hoofd, een zogenaamde golden hattrick. Stefan was ook een van de steunpilaren die alle wedstrijden speelde in het elftal dat onder trainer Egbert Kragt twee titels op rij behaalde in de seizoenen 2007-2008 en 2008-2009 en daarmee opstoomde naar de 2e klasse H waarin het elftal sindsdien onafgebroken speelt.

Wij willen Stefan bedanken voor alle tot nog toe bewezen diensten en hopen dat hij er nog een paar seizoenen aan vast plakt. Zijn waarde voor het team als speler en persoon is nog altijd zeer groot.